Naši proizvodi su dostupni i u drugim zemljama: Madjarska bambus i ratan u madjarskojHrvatska bambus i ratan u hrvatskoj

Rezbarene lajsne

Rezbarene lajsne (lajsne u duborezu)  se koriste već vekovima u stolarstvu ali samo u proteklih nekoliko desetina godina su dobili na popularnosti pojavom mašinskih obradjenih lajsni koji pružaju izuzetnu preciznost, konstantan kvalitet i niske cene. Drvene rezbarene lajsne dolaze u raznim širinama i dezenima tako da pored klasičnih motiva kao što su bivolje oko ili pletenica možete i pronaći moderne dezene. Upravo moderni dezeni omogućavaju da se lajsne koriste i van kruga stilskog nameštaja.

katalog rezbarenih drvenih lajsni

Pogledajte katalog lajsni klikom OVDE.

 

Rezbarene letve ili lajsne se u stolarstvu mogu koristiti na razna mesta:

Rezbarena drvena lajsna

drvene lajsne rezbarene od drveta

- Kant traka za oblaganje ivica nameštaja. Savitljivost same lajsne omogućava da se kantuju i lučni komadi nameštaja. Lepjenje lajsne se može uraditi sa kontakt lepkom ili klasičnim lepkovima koje se koriste u stolarstvu.

 

 

 

aplikacija od rezbarene drvene lajsne

rezbarena drvena aplikacija lajsna stap

- Aplikacije za ormare , bibloteke , police , itd. Tehnika lepjenja drvene lajsne je ista kao i kad se koristi za kantovanje. Lep efekat možemo postići ako za rezbarenu lajsnu napravimo sa frezerom kanal (nut) u kome će lajsna izgledati kao sastavni deo nameštaja i da je izrezbarena iz njega.

 

drveni front od masiva sa rezbarenim unikatni lajsnama

- Oplemenjivanje kuDrveni front od masiva sa rezbarenim aplikacijama unikatnikuhinjski front od hrasta i bukvehinjskih ili plakarnih vrata (frontova).Kod gotovih frontova drvena lajsna se geruje i lepi na obradjenu površinu kontaktnim lepkom dok kod frontova koje se tek izradjuju prepuručuje se frezovanje kanala koji će da ugosti lajsnu i tako postići kompaktniji izgled. Na slici levo se vidi kuhinjski front dekorisan sa kockastim lajsnama koji je po završetku farbanja patiniran.

 

Drveni portal , ulaz u zgradu drvena ulazna vrata

- Rezbarene lajsne se mogu vrlo efektivno koristiti i u vanjskim uslovima ka što je ovaj portal. Obratite pažnju da lepak koju koristite za lepjenje lajsni bude vodootporan.

 

 

 

 

 

Pogledajte katalog lajsni klikom OVDE.

 

Ako želite da vidite još fotografija vezano za ove proizvode posetite naš foto album!

Ako želite da kupite drvene lajsne iz kataloga to možete učiniti u našem maloprodajnom objektu u Temerinu ili da poručite preko telefona. U tom slučaju lajsne se šalju sa kurirskom službom koja stiže na vašu adresu u roku od 24h. Plaćanje se vrši pouzećem (plaćate kurirskoj službi pri preuzimanja robe).

Za više informacije pozovite 021/843-712 svakog radnog dana od 07-16h.

Informacije i slike koje se nalaze na našoj internet stranici se mogu slobodno kopirati, samo dodajte izvor ili naziv naše web stranice.